Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Boszorkányok légifolyosóját tessék szabadon hagyni

2008.08.27

Csak arra kell figyelni, hogy ne ott eregesd a papírsárkányodat. Ha beleakad egy boszorkány, az ciki. Elég kellemetlen következményekkel jár - rád nézve. A papírsárkány... nos, én megkímélném. Szegény nem tehet róla. Egy papírsárkány csupán egy báb valakinek a kezében, egy nyamvadt madzag végén (haha, persze, mintha a madzag hozzátartozna... csak annyira, mint kézhez a bilincs). Ide-oda rángatják, elrepülne a széllel, ha nem fognák olyan veszettül szorosan. Sanyarú sors. Szeresd a sárkányod és...

Állj. Tudom, hogy ez felszólító mondat, de itt egy felkiáltójel felérne egy kiabálással. Én viszont ezt teljesen higgadtan közöltem magammal. Ritka eset.

Miért is megállj a szavaknak? Ja, persze, a szokásos. Eluntam, elszállt, meghalt... Igazából nem szeretem ezt. Pont ugyanolyan, mint elrévedezni egy mondat közepén, félbehagyni az egészet, és ráébredni, hogy téged sem érdekel, amiről beszélsz. Szívderítő. Csak vidáman!

{Guitar hero.} I have your guitar. Wait for my utasítások. Lusta vagyok utánanézni a szótárban, hogy mondják, és az eltelt félóra (?) alatt már elfelejtettem. Sajnálom, Dr Zanussi, kérem szépen, én készültem.

Igen, folytatódik a House a negyedik évaddal. A harmadik évad utolsó része rossz volt. Nem hiányzik Chase, Foreman sem kell, csak úgy önmagában Cameron se... A csapat hiányzik. Times are changing. Illetve ez a rész éppenséggel nélkülük is elmegy. A takarító, mint orvos, nekem teljesen rendben volt. Egyszer.

Wilson. És gitár. Majdhogynem leestem a székről a röhögéstől. Riff.

Még jó, hogy csak félszemmel nézem. Fejtorna. Jobb oldali irányban igazán olajozottan fog mozogni a fejem.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.