Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Buta lány

2009.03.29

Ez volt az utolsó. Mármint idén. Szerintem fejlődtem. Nem látványosan, nem sokat, de azért egy kicsit mégis. Néha nem bántam annyira a vereséget, máskor nagyon. A győzelem.. ritka volt, de legalább ezt a mait győzelemmel zártuk. Szétmaszatoltuk a kis vaníliapudingokat a pályán. Amúgy nem. Annyira azért nem durvultam be, bár lett volna hozzá kedvem. A végén már idegileg erősen kikészültek. (Ami means felmenőimet és engem szidtak, amit nem veszek túl jó néven.)
Az ember azt képzeli, hogy erős, hogy nem lehet megállítani, hogy pitbull, buldózer, gepárd... és szalad és előretör... És lehetőleg nem fejeli le a labdát.
Cél a következő szezonra: behunyt szemmel is boldogulni a pályán.

"Ms. Connorsnak csillog a szeme. Szeretem az érzést, amikor valamiben nagyon jó vagyok - még ha ez csak a büntetődobások értékesítése is. Még hagyom, hogy álmodjon pár percig. Beözönlik a fiúcsapat. Eddig 0-5 a meccsarányuk. Hajrá Vombatok!"

Melinda nem szeret kosarazni, én igen. Melinda tud büntetőt dobni, én nem (bár most már legalább a gyűrűig elmegy az esetek 90%-ban).

Butalányos zenékre van szükségem. Buta lány akarok lenni. Gondtalan és naiv. Viárgok, pillangók, napocska... Optimista. Ezt a könnyed, az életet a maga egyszerűségében élvező lényt bennem elég mélyen eltemették a sok követeléssel és mindenféle rólam kialakított képpel - éppen itt az ideje kihívni a napfényre. Tavasz van. Az ember néha önmaga lehet. Vagy eljátszhatja, hogy most valaki más.
Úgyhogy most butalányos, derűs, vidám, optimista zenéket fogok keresni. Minden ilyesmire vonatkozó információt (értsd: linket) szívesen veszek.

Eddigi jelöltek:
Petula Clark - Downtown
Inner Circle - Sweat (A La La La La Long)
Alouette
Auth Csilla - El kell, hogy engedj
Imádok élni (filmzene)
Caramell Dansen

Igazából nem mindegyik az a tipikusan butalányos, de már az is jó, ha árad belőle az életszeretet és az optimizmus.
Egyébként a legtutibb akkor is ez: http://www.youtube.com/watch?v=oCxbej8Erkw&feature=related
Kedvenc jelenetem a filmből. Vivienne mozgása páratlan, el kell lesnem tőle.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

zene

(lborka, 2009.04.01 08:46)

Az El kell,hogy engedj-et én is szeretem.
Szerintem ne akarj buta lány lenni.Nem éri meg.Akkor még csak kíváncsi sem lehetsz.