Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


S-es pólód van?

2009.06.01

Az imént a Google segítségével feltaláltam a csokis IMAX-ot.:D (Az IMAX az egy olyan elektrotechnikai cucc, amivel kamerák és filmek esetében találkozik főleg az ember. Már, aki találkozik.)
Több szuperhősös filmet kellene néznem.
Még ennél is?
Láttam a Pókember első részét, sőt, a második végét (az utolsó öt percet) is, bolgárul, angol felirattal. Láttam két Batmant, de ezek közül inkább csak a pingvinesre emlékszem. Végignéztem mind a három X-ment, és tervezem, hogy a Farkasról szólót is megnézem (az újat). X-menből még rajzfilmet is néztem. Volt a kezemben Batman meg Pókember képregény, talán Superman is (igazából mindegy, mert még nem tudtam olvasni). Jó, hát Smallville-ből egy másodpercet se láttam. Ellenben tudom, hogy Superman a Kripton bolygóról származik. (Tudom? Azt hiszem.) Nem néztam a Heroest, és a Watchmanről csak eszembe jutott, hogy meg kellene néznem. Mert hátha. A Fantasztikus Négyesre sose voltam kíváncsi.
Volt régen a Jetixen (akkor még Fox Kids) egy sorozat. Johnny Watermelon - Szuperhős rendelésre. Vagy valami hasonló volt a címe. Egy-két részt láttam.
És még sokan mások.
borsa (www.borsa.hu) szerint az öt legmenőbb szuperhős: Batman, Doktor Strange, Macskanő, Superman és Wonder Woman.
Ebből hármat ismerek, egyről már hallottam, egy teljesen idegen.
Nekem nem ők a legmenőbbek, cöh.
A szuperhős képregényekről szerintem mindenkinek a Marvel Comics jut eszébe.
Szuperhősnek lenni fárasztó, hálátlan szerep. Általában titkolódzniuk kell, és többnyire nem jut idejük magánéletre. Tízből hét esetben beleszeretnek az ellenfélbe. Életveszélyes foglalkozás. Egészségre káros.
Lehet, hogy sose lesz kedvem megtudni, mire is kapott Heath Ledger posztumusz Oscart, de azért már van némi alapom a témában, és ez jó. Utoljára óvodában akartam szuperhős lenni, vagy már akkor se, inkább tündér, vagy mégis... Nem tudom.
Az biztos, hogy már akkor is repülni akartam.

A pólóim többsége viszont S-es.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hmmm

(lborka, 2009.06.01 19:26)

Hm.Hát mondanám,hogy nézd meg a Szuper felsőtagozat című filmet,de még nem bírtam végignézni,úgyhogy csak megemlítem.