Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


I will follow him

2008.03.25

Az egész filmből tulajdonképpen csak egyetlen dolgot hiányoltam. Maggie Smith is énekelhetett volna, és engem nem érdekel, hogy tud-e egyáltalán énekelni, mert nincs az a színész/színésznő, aki megúszná éneklés nélkül. Egyre népszerűbbek a zenés filmek, szóval a karrier... Vagy egyre kevésbé népszerűek? Fogalmam sincs, de ha lenne egy csöpp eszük, egyre népszerűsítenék. Egy jó zenéről az ember megjegyezhet egy filmet.

Például a Bridget Jones naplója és az Out of Reach. Ki nem ismerte még fel, hogy valamelyik ínycsiklandozó édesség reklámjában ez az aláfestés? Ki nem látta még a filmet? Kezeket a magasba! Aha. Akkor azt javaslom, hogy először minden tisztelt jelentkező (és nem jelentkező) olvassa el Jane Austen művét. A Büszkeség és balítélet címűt, egészen pontosan. Aztán nézze meg a könyvből készült filmet, azonos címűt. A BBC változatát, ami hat részből áll. Colin Firth és Jennifer Ehle a főszerepben. Na, ha mindez megvan, jöhet Bridget és az ő naplója. Itt is van Colin Firth. Meg némi Hugh Grant.

Hugh Grantről jut eszembe... Igazából szerelem. Mármint nem ő (legalábbis nem nekem), hanem ez egy film, amiben (ő is) szerepel. (Aki ezt sem ismerné, minden előzmény nélkül szíveskedjék megnézni!) Na, például ennek is brilliáns a zenéje. A Jump (by Pointer Sisters) a legjobb a táncjelenettel együtt. Vállalkozó szelleműek megpróbálhatják utánozni.

http://www.youtube.com/watch?v=h3o1si3FICg

Egy óra 13 perc. Éljen, éljen, hurrá! Végre álmos vagyok. Bealszom magamon.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.