Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


A hiányzó láncszem

2009.06.19

Valamiért nem hajlandó elküldeni a megjegyzésemet a játékos bejegyzéshez, úgyhogy itt írom ki a megfejtést Macseknak (mert bizony rájöttem): Kinks
*örül a fejének*

Ha meg lehetne úgy tanulni hangszeren játszani, hogy hangszer nélkül, akkor kedvemre szórakoztathatnám magam a kísérletezgetéssel. Csak azért viszont semmilyen hangszert nem fogok venni, hogy játszadozzak. (Az, hogy valamit igazán meg tudjak szólaltatni, eleve esélytelen. Kivétel talán a furulya, kösz.)
Ha legalább fütyülni tudnék... (Az első, amit megtanulnék, a Twisted Nerve lenne.)

Tegnap nagyon jól éreztem magam. Felcsaptam vezetőnek, így aztán szerencsésen eltévedtünk. Meg ilyen jó dolgok történtek. Nevettünk rengeteget, mindenfélét.
Végül majdnem egy disznóólban kötöttünk ki. Az is jó, ha nincs más. (És nem volt más, mert nem találtuk.)
Van abban valami, hogy mennyi minden múlik a társaságon. Nem sokat változott tegnapról mára az összetétel, és mégis érződött.
A közlekedés ma nem állt a helyzet magaslatán. Nagyon nem.

Nem vagyok a szó klasszikus értelmében társasági lény. Vannak csoportok, ahol elvagyok, jól érzem magam, ahol szeretek lenni. Ott része akarok lenni a társaságnak. Máshol része kell legyek, legalább egy kicsit. Nem vagyok antiszociális, az semmiképp. Egyszerűen megvannak azok a körök, ahol szeretek lenni, de egyébként elvagyok egyedül is. Nem kell folyton azt éreznem, hogy van valaki mellettem. Ha magam vagyok, hát magam vagyok (és csak ritkán hiányolom a tömeget), ha körülvesznek emberek, hát körülvesznek. Nagyon nagy tömegben érzem kicsit rosszul magam, ott meglehetősen esetlenül mozgok. Nem vagyok a társaság lelke, nem én viszem a társalgást, nem mondok jókat, nem beszélek sokat, de azért remélem, hogy észreveszik, ha hiányzom.

Megtaláltam álmaim polcát. Egy ilyen kell nekem:

Kép

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

hihi

(macs, 2009.07.08 11:29)

Ügyes :)
Szép, de csak a háttérrel

http://gumicuminudli.blogol.hu

(Lina, 2009.06.23 12:06)

ilyen nekem is kell O.O ez de jól néz már ki.