Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hogy nézel ki?

2009.06.30

Nem mintha Jacko nem érdemelne egy egész bejegyzést. Mondjuk annyit sose foglalkoztam vele, hogy most litániát írjak róla, de azt megemlíthetném, hogy mik a kedvenc számaim tőle, meg ilyesmik. A Thrillerhez tartozik a leghosszabb klip. (És rossznyelvek szerint halála után csak még hitelesebb lesz a táncoló zombik közt. Úgy legyen. Még rosszabb nyelvek szerint már élete utolsó éveiben is megtévesztő volt a hasonlóság. Ennyit erről.) Kedvelt dolog erre táncolni szalagavatón. Sőt. Kedvelt dolog bármilyen Jacko-számra táncolni. Mondjuk keringőzni. Olyat is láttam már. Régebben egyébként egészen jól nézett ki. Bárki megmondhatja, aki meglesi a We Are The World klipjét. Ott bizony egy fiatal, fekete Jacko énekel.

Valójában még most sincsenek értelmes gondolataim. Persze, hogyne lennének, de éjjel egykor nem érzem magam abban az állapotban, hogy megosszam veletek őket. Majd valamikor a nap folyamán. Leírhatnám az álmaimat, de nem akarom elkapkodni a dolgot. Ha felfűzöm őket egyetlen láncra, és leírom egy történetnek, a végén még befutok velük, mint Lewis Caroll az Alice-szal meg azzal a Csodaországgal. Amiből Tim Burton filmet csinál, amit feltétlenül meg akarok majd nézni. Bármilyen érzékeny és csipkés is a lelkem.

Attól még, hogy valaki a halálról elmélkedik, még nem biztos, hogy goth vagy dark vagy emós vagy micsoda. Nekem is eszembe jut a halál néha, gondolkozom róla, de ettől még nem érzem azt, hogy feketében járkáljak. (Igen, azt akkor szoktam érezni, amikor suliidőben hétfőn bal lábbal kelek fel.) Nem a külső számít.

Állítottam egyet a betűméreten, bár igazán senki sem panaszkodott, de a szem kényes jószág, én tudom. Ez most megfelelő nagyság? (Nem túl nagy, nem túl kicsi? Áttekinthető?)

Ez pedig nem a legjobb szám, amit valaha hallottam, de tetszetős és hallgatható:
Betty - The Way That We Live

Girls in tight dresses
Who drag with mustaches
Chicks drivin' fast
Ingenues with long lashes
Women who long, love, lust
Women who give
This is the way
It’s the way that we live

Talking, laughing, loving, breathing,
fighting, fucking, crying, drinking,
riding, winning, losing, cheating,
kissing, thinking, dreaming.

This is the way
It’s the way that we live
It’s the way that we live
And love

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

Nincs új bejegyzés.