Ugrás a tartalomhoz Lépj a menübe
 


Hosszú

2009.04.09

A kezdőrúgást kihagytam, inkább az alvás. A délelőtt viszonylag eseménytelenül (hangsúlyozom, viszonylag) telt (jó, hát írtunk egy dogát, ez volt az a viszonylagos esemény, de most már eső után köpönyeg), főleg, hogy nem neveztünk csapatot. Majd jövőre. Nincs más, csak a foci van... Dehogynincs. Röpizni még mindig nem tudok, nem szeretek, de úgy hobbiból, szórakozásból eljátszogatok. Olyanokkal, akikkel. Meg nézni is mókás, de pontokat számolni semmiképp sem szeretnék.
Felpróbáltam egy yukatát, nem is szorított annyira. Mozogni is tudtam benne, hurrá. (Mondjuk, sokáig nem maradt rajtam.) Animét is néztünk, Full Metal Panic meg Jigoku Shoujo, egy-egy rész, tetszett. Teázni is lehetett (kölcsönvettem Nózit), mindenfélét, meg elvileg sushizni, de azt inkább hagytam, lévén, nem is szeretem a halat.
Filmeket nem néztem, bár lett volna, ami érdekel, de azért annyira mégsem, és különben is, öt perc után úgyis mindegyiket hagytam volna a fenébe.
Zene is volt, nem mindig tetszett, de azért néha igen. Van-e élet az álmom után? Egy egész koncertet végighallgattam. Jó az, ha van saját számuk, minden elismerésem, de ettől még nem fogom szeretni.
Volt nagy beszélgetés is, jó, hogy megtörtént. Mindenkinek jár egy esély. Meg ilyenek. Megpróbálok ezentúl pozitívan viszonyulni mindenkihez, aki maga is pozitív és nyitott és izé. Igyekszem kevésbé negatív és gonosz lenni.
Egy kicsit aludtam is. Akkor már túljutottam a holtponton (az olyan fél egy körül lehetett, amikor a bárányok hallgattak és meghaltak), már réges-régen. Maximum két óra lehetett összesen. Először az ablakba feküdtem le, az jó hely, csak hideg. A tornaszőnyeg nem sokkal puhább, és alig melegebb, sőt. De azért az mégis hideg volt, úgyhogy végül költöztem. Nem baj, ezt majd jövőre tökéletesítem.
Aztán reggel mindenki zombi.

 

Hozzászólások

Hozzászólás megtekintése

Hozzászólások megtekintése

yukata

(ééén, 2009.04.14 11:55)

Egy övvel kevesebb volt, szóval lehet, hogy azért.
Most már tényleg nagyon muszáj beszélgetni...

yukata

(lborka, 2009.04.12 18:58)

Hmm,lehet,hogy akkor egy kicsit vékonyabb vagy nálam :)
Lassan nagyon nem ártana beszélgetni...